Thuis

Guangzhou ​Foson International Corporation Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

Is het Internationale Bedrijf van Guangzhoufoson een productie-georiënteerde onderneming die productie, verwerking, en handel combineren.

 

Gebaseerd op professionele zak die, ontwikkelt het de Tentoonstellings „one-stop“ verpakkende dienst, geëngageerd aan het verstrekken van professionele verpakkingsoplossingen voor de cateringsdiensten en in het groot en kleinhandelsmarkten maken.

 

Voorzie klanten van de producten van betere kwaliteit en uitstekende klantenservice.

 

Na jaren van ontwikkeling, is het gebied uitgebreid aan meer dan 10.000 vierkante meters.

 

Momenteel, zijn er 10 internationale geavanceerde hoge snelheids milieubescherming machines van de inktdruk.

 

2 reeksen die van acht-zij verzegelende zak machines, 15 reeksen maken drie-kant verzegelende zak-makende machines,

 

6 reeksen de hoge snelheid van het hoge snelheids open-venster zak-makende machines, en 7 reeksen van vierkant-onderste hoge snelheid doen het maken van machines in zakken.

 

Één volledig automatische handtas die machine en andere bijkomende modellen maken een volledige automatische zak vormen die lijn maken. Jaarlijkse output van 100 miljoen USD

 

Nu heeft het bedrijf een goed-georganiseerde structuur, met een groep high-tech talenten, beheerstalenten en professionele ontwerpers, evenals een productieteam

 

Er zijn meer dan 150 mensen, 6 mensen in de ontwerp en ontwikkelingsafdeling, meer dan 50 mensen in de afdeling van de e-commerceverrichting, de buitenlandse handelsafdeling, en de binnenlandse verkoopafdeling.

 

Momenteel, bezet Foson een groot aandeel in de verpakkingsindustrie.

 

Onze filosofie moet een betere wereld creëren door milieuvriendelijke zakproducten voor klanten van over de hele wereld te maken. Wij concentreren ons bij één einde en de één-pakket dienst. Met het principe van klantenservice, maken wij nieuw ontwerp, gebruik gerecycleerd materiaal, geven wij de zorg van elke klant en behandelen responsibly elke klant ernstig, geduldig, en.

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

2011

 

M. Miu en M. Zhao richtten Ltd van het pakketco. van Wenzhou BaiZhuXuan, nadruk op document zak, katoenen stoffenzak, isolatie koelere zak, gedrukte jutezak in lokale markt op

 

2017

 

M. Zhao richtte Magnetisch Co. van Wenzhou Gangbang, Ltd voor het vergroten van verdere zaken op puzzel en magnetische producten op.

 

2018

 

Overgegaane ISO9001, ISO14001, de systemen van OHSAS18001 drie, de officiële goedkeuring van BSCI, van Ce en van ROHS enz.

 

2019

 

Deed het Internationale Bedrijf van Guangzhoufoson zich voor om de ondernemingen en de diensten te classificeren en uit te breiden aan de markt overzee.

 

2021

 

De opstelling een tweede nieuwe fabriek in Longcheng-ondernemerschapspark, Wenzhou, werkte met honderden klanten samen. Tot dan werknemers tot meer dan 200 en jaarlijkse verkoop tot ongeveer 9 miljoen USD zijn gegroeid

video
<-Video Images->
Bedrijf Details

Grote Markt

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Verkoper

Merken : ifoson; Whitemountain

Aantal werknemers : 100~500

Jaarlijkse omzet : 50miliion-100 million

Opgericht Jaar : 2011

Export pct : 70% - 80%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Guangzhou ​Foson International Corporation Certificaten China Guangzhou ​Foson International Corporation Certificaten China Guangzhou ​Foson International Corporation Certificaten China Guangzhou ​Foson International Corporation Certificaten China Guangzhou ​Foson International Corporation Certificaten China Guangzhou ​Foson International Corporation Certificaten China Guangzhou ​Foson International Corporation Certificaten